Υπηρεσίες

Φωτοτυπίες – Εκτυπώσεις

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στα εκτυπωτικά μηχανήματα και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό η εταιρεία dPrint.gr, εξασφαλίζει στον πελάτη το καλύτερο αποτέλεσμα εκτύπωσης. Παρέχοντας και επιλογές φινιρίσματος εκτοξεύει την ποιότητα του τελικού προϊόντος που θα πάρει ο πελάτης, στα ύψη .

Κόστος εκτύπωσης/φωτοτυπίας ανά όψη

Διάσταση Α4 

Ασπρόμαυρη   0,07€

Έγχρωμη  0,50€

Διάσταση Α3

Ασπρόμαυρη  0,15

Έγχρωμη  1,00€

Ειδικές τιμές για φοιτητές και σπουδαστές, εκπτώσεις έως και πάνω από 50% για μεγάλα πακέτα

 

* οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ

 

 

 

Αρχιτεκτονικά Σχέδια

Η εταιρεία dPrint.gr απέκτησε για εσάς τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εγγυούμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές, για έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις/φωτοτυπίες σχεδίων.

Για εκτυπώσεις των σχεδίων σας, προτιμάμε τα αρχεία να είναι σε .pdf. Υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης .dwg ή .plt αρχεία χωρίς διαφορά στην χρέωση.

Τιμές από 1,80€ το τρέχον μέτρο στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις/φωτοτυπίες με μέγιστη διάσταση πλάτους 90 εκατοστά και 4 ευρώ το τρέχον μέτρο στις έγχρωμες εκτυπώσεις σχεδίων*

Ειδικές τιμές για μηχανικούς/αρχιτεκτονικά γραφεία: 1,50 ευρώ το τρέχον μέτρο στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις/φωτοτυπίες και 3 ευρώ το τρέχον μέτρο στις έγχρωμες.

 

*η τιμή είναι ενδεικτική για 30% κάλυψη φόντου

** οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ

 

 

 

Επαγγελματική κάρτα / Διαφημιστικό φυλλάδιο

 

Η εταιρεία dPrint.gr αναλαμβάνει την εκτύπωση και το σχεδιασμό για όλων των ειδών τις επαγγελματικές κάρτες/φυλλαδίων με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Η πολυετή εμπειρία μας στη δημιουργία επαγγελματικής κάρτας και φυλλαδίου καλύπτει απόλυτα και από άποψη καλαισθησίας αλλά και από ποιότητα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Άριστη Ποιότητα Χαρτιού και Ζωηρά Φανταχτερά Χρώματα

Δημιουργία Λογότυπου- Μακέτας

Η ταυτότητα της επιχείρησης σας είναι η επαγγελματική σας κάρτα. Στοχεύουμε ανάλογα με την εργασία την οποία κάνετε μαθαίνοντας τους στόχους σας και δημιουργούμε το εικαστικό της μακέτας (λογότυπο-σχεδιασμός κάρτας).

 

 

Εκτύπωση Πτυχιακής

 

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να σφραγίζετε τον κόπο των σπουδών σας, παραδίδοντας την πτυχιακή ή την ερευνητική σας εργασία.

Η εταιρεία dPrint.gr αναλαμβάνει να ετοιμάσει για σας την πτυχιακή εργασία χωρίς ελάχιστη ποσότητα βιβλίων και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την εκτύπωση του εξωφύλλου.

Μοναδική προσφορά:

30 ευρώ/βιβλίο έως 120 σελίδες

40 ευρώ/βιβλίο έως 150 σελίδες

*η προσφορά περιλαμβάνει την εκτύπωση από αρχείο .pdf εγχρωμες/ασπρόμαυρες σελίδες, δερματοδεσία και εκτύπωση με χρυσά γράμματα στο εξώφυλλο.

 

Άλλη πρόταση είναι αυτή του «μαλακού εξωφύλλου» (φωτό “soft binding”)

Στείλτε μας το αρχείο και πείτε μας πόσα βιβλία θέλετε, για να σας υπολογίσουμε το κόστος.

(ενδεικτικό κόστος: 0,04€ για κάθε Α/Μ σελίδα και 0,25€ για κάθε έγχρωμη + 5€ κόστος βιβλιοδεσίας)

 

 

Scan

Η τεχνολογία προχωράει και έχουμε μπει πλέον πολύ δυναμικά στον κόσμο της ψηφιοποίησης.

Η εταιρεία dPrint.gr αναλαμβάνει να ψηφιοποιήσει όλα σας τα έγγραφα και σχέδια

Κόστος για ψηφιοποίηση σε μορφή .pdf ή .jpg

A4  0,07€/σελίδα

Σχέδιο  1€/σχέδιο

 


 

Σφραγίδες

H εταιρεία dPrint.gr αναλαμβάνει να φτιάξει την σφραγίδα για την επιχείρησή σας. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε για τις σφραγίδες σας, έχουν διασφάλιση ποιότητας (Trodat, Colop).

Κόστος:

Αυτόματη “20”  15€

Αυτόματη “30”  17€

Αυτόματη “40”  21€

 

Επίσης αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ξύλινες, στρογγυλές και σφραγίδες με κάποιο λογότυπο ή εικόνα.

 

*στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 

 

 

Web Design

Η εταιρεία dPrint.gr εξασφάλισε μια μοναδική συνεργασία με την εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων imbnet.gr και σας παρέχει ένα οικονομικότατο πακέτο για τη δημιουργία της δική σας ιστοσελίδας.

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον κωδικό dprint για να έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές και σε προσφορές που έχουμε διεκδικήσει για τους πελάτες μας.